mediproffs  

 

hem
infertilitet
karlkirurgi
plastikkirurg
rehabilitering
tandvard
viktminskning
prislista

Kontakt:
tel. +48 603 051 255
tel. +46 40 692 84 80
info@mediproffs.eu

hotell
turistattraktioner

 

 

Välkommen till Dental Plus - en av de bästa privata tandvårdskliniker i Szczecin. Här erbjuds en komplex tandvård så som:

  • Estetisk tandvård
  • Implantat
  • Proteser, Teleskoper
  • Helkeramiska kronor
  • Tandfasader (porslin) utan slipning
  • Tandblekning m.m.

Alla behandlingar är smärtfria, eftersom tandläkarna använder lokalbedövning och även narkos om det är nödvändigt. Kliniken samarbetar med de bästa protetiska laboratorierna i Polen, därför är allt material samt den protetiska utformningen av högsta kvalite. Tandläkarna arbetar under mikroskop vid t.ex. rotfyllning, vilket möjliggör noggrann diagnostik och perfekt utförda behandlingar. Tandläkarna har genomgått en speciallutbildning inom implantat och deltar kontinuerligt i vidareutbildning & kunskapsförbättring. De är även medlemmar i den internationellt utvalda Vetenskapliga Gruppen SynCone. Tandläkarna använder Ankylos SynCone implantat som anses hålla god kvalite på materialet. Ankylos Sycone implantat gör det möjligt att montera en protes i tandlös käke under en och samma dag.

Viktigt att påpeka är att alla behandlingarna är väldigt kostnadseffektiva jämfört med priserna i Sverige. Kostnaderna i Polen är fortfarande lägre än i Sverige, vilket i allra högsta grad gynnar patienten . Dessutom utförs alla behandlingar under en intensiv men kort tid (1-2 dagar), vilket resulterar i “ett vackert leende på en natt”. Sammanfattningsvis, Du som kommer till vår tandvardsklinik, spar både tid och pengar.

   

Eftersom Polen är ett EU-land, gäller även här Rätten till Högkostnadsskydd inom tandvården.
Enligt det nya lagen om tandvårdsstödet som har trätt i kraft den 1 juli 2008, har patienten rätt till ersättning för sina tandvårdsåtgärder om dessa täcks av högkostnadsskyddet. Ersättningen beräknas med hjälp av ett referenspris fastställd av staten. Huvudregel är dock följande: Den första tandvårdskostnaden upp till 3.000 kr betalas av patienten själv. Försäkringskassan ersätter 50 % av tandvårdskostnaden från 3.000 till 15.000 kr. Överstiger kostnader 15.000 kr, täcker högkostnadsskyddet 85 % av hela beloppet. OBS, Om kostnaden för tandvården är högre än referenspriset, betalar patienten själv mellanskillnaden. Eftersom våra tandläkare känner till den svenska rätten till högkostandskydd, kan de utfärda kostnadsförslag styrkt med nödvändiga röntgenbilder som kan uppvisas på försäkringskassan i Sverige för att Du skall kunna söka och eventuellt erhålla högkostnadsskydd.

 

Helkeramiska fasader är väldigt populära, eftersom man tack vare dessa kan återskapa skadade och nedslitna tänder.
Fasader utan slipning klistras direkt på de egna tänderna som tunna genomskinliga skal. Tandläkarna använder inte borrmaskiner. Behandlingen ger ett fint och långvarigt resultat. Behandlingen är speciellt riktad mot unga människor som t.ex. har missfärgningar eller tänder med andra skador och som önskar fina tänder utan att förstöra sina egna. Fasader utan slipning hör till estetisk tandvård men är en okomplicerad och skonsam metod.

 
Märkvärd förbättrning efter insättning av keramiska fasader på fyra framtänder

Vita tänder på en timme! Kliniken erbjuder tandblekning med BriteSmile metoden som är en skonsam och säker metod. Innan behandlingen undersöks patienten av tandläkaren för att eventuellt laga hål, ta bort tandsten etc. Därefter är det dags för tandblekning.
En blekningsgel appliceras på utsidan av tänderna i både under- och överkäken. BriteSmile-ljuset aktiverar gelen vilket startar blekningsprocessen. Det är påvisat att ljuset inte har någon skadlig inverkan på varken tänderna eller kroppen. Ljuset avger ingen värme eller UV-ljus. Redan efter en timme är resultatet synligt, ett vackert och vitt leende.

Är Du intresserad att veta mer om någon annan behandling som utföras på vår klinik i Szczecin, är Du varmt välkommen att kontakta oss! MediProffs står till Din tjänst och hjälper gärna till både med att besvara Dina frågor och annordna en resa hit. Friska och vackra tänder utgör en stor del av utseendet och säger mycket om människan.

Kontakta MediProffs för mer information.
MediProffs tel +46 40 6928480 eller +48 603 051 255

mediproffs