mediproffs  

 

hem
infertilitet
karlkirurgi
plastikkirurg
rehabilitering
tandvard
viktminskning
prislista

Kontakt:
tel. +48 603 051 255
tel. +46 40 692 84 80
info@mediproffs.eu

hotell
turistattraktioner

 

 

BALTICA Wellness & Spa är den största i Västpommern Rehabiliterings- & Spa-Center på över 2000 m2 mitt i centrala Szczecin. Att komma dit är en underbar upplevelse då Wellness är bara tre år gammal och har den modernaste utrustningen för både kroppsvård och rehabilitering. Det finns många olika behandlingsmetoder att ta del av. Tack vare välutbildade rehabiliteringsspecialister som sätter upp en individuell rehabiliteringsplan för varje person samt den moderna utrustningen kan vi garantera rehabilitering på högsta nivå. Här presenteras några utomordentliga behandlingar som särskilt rekommenderas:

Kryoterapi – hälsa, styrka, energi och vitalitet.
Behandlingen innebär att patienten vistas ett speciellt kriorum där temperaturen ligger på mellan -100 C och -117 C i maximalt 3 min. En obligatorisk läkarundersökning måste genomgås innan behandlingen kan startas. Efter vistelsen i kriorumet visas patienten till ett kardiorum (fitness) där kroppstemperaturen höjs genom olika övningar.

Kryoterapi hjälper att lindra symptomer och påskyndar tillfriskning vid följade sjukdomar och besvär:
Reumatiska sjukdomar, osteoporosis dvs benskörhet, all typer av inflammationer i leder och ryggrad, psoriasis artrit, ischias, depression, idrottskador, ortopediskaskador m.m. Det är påvisat att regelbunden kryoterapi hjälper mot fysisk och psykisk trötthet. Behandlingen stärker immunförsvaret, bidrar till snabbare återhämtning av ansträngning samt lindrar besvär under klimakteriet, sömnproblem och nedstämdhet. Sist men inte minst – kryoterapi ger känsla av avkoppling och hjälper till att motverka åldrandet, celluliter och fettma.

Ultraljud
Krioterapi
Algonix
Masterpuls

Algonix – ny generations smärtlindrande terapi.
Detta är den moderna terapiformen vänd till alla som lider av olika typer av smärta. Behandlingen är oerhort populär bland idrottsutövare drabbade av diverse skador. Med hjälp av elektrisk muskelstimulans, återbildas de skadade vävnaderna i kroppen, vilket bidrar till smärtlindring. Behandlingen tar ca 30 min och kan upprepas redan efter fyra timmar. Det bästa resultatet uppnås med ett antal behandlingar i rad. Algonix är avsett speciellt för personer som lider av ryggvärk, led- och muskelvärk. Metoden förhindrar muskelförtvining och muskelkramp, vilket leder till förhöjd rörelseförmåga. Denna populära behandlingsmetod inom ortopedisk och neurologisk rehabilitering är säker och värd att rekommendera.

Fango – terapi, en termisk behandling
Den unika behandlingen går ut på att använda en inpackning bestående av varm vulkanlera och paraffin som värmer upp musklerna i kroppen och därmed hjälper till att eliminera värk och obehaglig muskelspänning. Denna terapin används först och främst vid reumatologiska sjukdomar samt led- och ryggsjukdomar.

_Densytometr
Magnetoterapia
Fitness

Baltica Wellness & Spa är ett professionellt rehabiliteringscenter som har mycket mer att erbjuda. Här finns det bl.a. medicinsk laserbehandling, ultraljud, hydroterapi, ljusterapi, elektrostimulans, magnetiskterapi, utrustning avsedd för både sjukgymnastik och inhalationer (inandning) för lindring astma och allergier. Allt detta för att erbjuda vård och service på högsta nivå !

Tveka inte, kontakta oss på MediProffs för mer information – Ditt välmående & hälsa är vår högsta prioritet !

Med MediProffs har Du möjlighet att erhålla rabatt på rehabiliteringspaket anpassade efter Dina behov, besvär och önskemal. Vi kan dessutom rekommendera att bo på hotell Radisson Blu, eftersom hotellet ligger bredvid SPA & Rehabiliteringscentrumet. Som gäst på hotellet har Du möjlighet att snabbt och enkelt gå via en internkorridor direkt till Rehabiliteringscentret för behandlingen.

 

MEDIPROFFS PAKET - KRIO
5 DAGAR
Behandlingstid
[min.]
Läkarbesök ( obligatorisk innan krioterapi)
30 min.
Krioterapi inkl. fitness x 5 ggr
30 min.
Terapeutisk Massage x 5 ggr
25 min.
Fysikalisk behandling x 5 ggr (enl läkares föreskrift)*
20 min.
BEHANDLINGSTID PER DAG
1 h 45 min
PAKET PRIS:
570,00 PLN

 

MEDIPROFFS PAKET - MEDISPA
5 DAGAR
Behandlingstid
[min.]
Läkarbesök
20 min.
Fotbad med. Massage x 5 ggr
15 min.
Terapeutisk Massage x 5 ggr
25 min.
Fysikalisk behandling x 5 ggr (enl läkares föreskrift)*
20 min.
BEHANDLINGSTID PER DAG
1 h 45 min
PAKET PRIS:
396,00 PLN

*De fysikaliska behandlingar avser en del av kroppen och är anpassade efter individuella behov enligt läkares föreskrift. Följande behandlingar är möjliga att ta det av: galvanisering, jonoforeza, ”diadynamic therapy” & interferens ström dvs stötvågsbehandling, elektrostimulering, Traeberts ström, Kotzs ström, Vacumbehandling, laserbehandling, magnetbehandling, ultraljud, ljusbehandling, fango, krioterapi (en del av kroppen) inhalering och hydroterapi.

Kontakta MediProffs för mer information.
MediProffs tel +46 40 6928480 eller +48 603 051 255

mediproffs