mediproffs  

 

hem
infertilitet
karlkirurgi
plastikkirurg
rehabilitering
tandvard
viktminskning
prislista

Kontakt:
tel. +48 603 051 255
tel. +46 40 692 84 80
info@mediproffs.eu

hotell
turistattraktioner

 

 

Plastikkirurgi riktar sig till Dig som vill förändra ditt yttre och därmed vill behålla en vacker kropp oavsett tiden. Plastikkirurgi är vanligare än Du tror och intresset för det ökar varje år. Det är inte bara människors syn och uppfattning om vad som är vackert som påverkar plastikkirurgin, utan även den medicinska utvecklingen som går framåt och bidrar till fler möjligheter inom området. Idag ställs högre krav både på att förbättra metoder och kvalité på material som används.

Klinikens väntsal
I väntan på behandling
Konsultation
Operationssal

MediProffs kan erbjuda Dig många plastikkirurgiska behandlingar i en av de bästa och välkända klinikerna i Szczecin. De polska plastikkirurgerna genomgår en omfattande och grundlig specialistutbildning inom plastikkirurgi. Endast läkare med specifika kunskaper inom plastikkirurgi får utföra dessa operationer och de kontrolleras även av statliga myndigheter.

Du kan vara säker på att känna dig trygg hos oss och vår klinik eftersom vi vill ge dig bästa tänkbara service, integritet och kvalitet. Med oss på MediProffs kan Du unna dig någon av de nämnda behandlingarna till låga priser. Här får Du dessutom möjligheten att förbli anonym och kan diskret utföra behandlingen utan andras kritik eller nyfikna blickar.

Här presenteras några av de olika plastikkirurgiska ingrepp som utförs:

  • Bröstförstoring
bröstoperation där vi använder de bästa runda eller anatomiska proteser
  • Bröstförminskning
både manlig och kvinnlig bröstförminskning utförs
  • Ögonplastik
övre- eller nedre ögonlocksplastik för att ta bort ett "trött utseende"
  • Öronplastik
utstående öron placeras närmare huvudet
  • Ansiktslyft
förslappad käk-/haklinje
  • Arm och lårplastik
förbättra formen på armar och lår
  • Botox
Ickekirurgisk behandling: ta bort eller motverka rynkor i framföralltpanna/ögonområdet
  • Handkirurgi
olika former av nervtillklämning, förslitningar av leder, idrottsskador i händer, missbildningar mm. Pris för handkirurgiska operationer bestäms individuellt p.g.a. åtgärder som skall göras men kan röra sig om omkring 2.000 till 10.000 zl. Vi rekommenderar ett besök hos vår specialist inför eventuella operationer inom detta område och mer komplicerade specialiseringar.

Kontakta MediProffs för mer information.
MediProffs tel +46 40 6928480 eller +48 603 051 255

mediproffs