mediproffs  

 

hem
infertilitet
karlkirurgi
plastikkirurg
rehabilitering
tandvard
viktminskning
prislista

Kontakt:
tel. +48 603 051 255
tel. +46 40 692 84 80
info@mediproffs.eu

hotell
turistattraktioner

 

 

Det finns många olika alternativ vad gäller boende i Szczecin. Staden har många hotell som erbjuder bra standard till förmånliga priser. Här presenteras två av de mer välkända hotellen:

Hotell Radisson Blu **** är beläget i centrala staden, nära ett stort köpcenter, Galaxy.
Radisson Blu erbjuder fullt utrustade enkel- och dubbelrum med hög standard. Gym, swimmingpool och bastu finns till gästernas förfogande. Hotellet har korridoranknytning med det moderna Spa Baltica, vilket underlättar kommunikation mellan byggnaderna om man vill njuta av Spa & Rehabilitering.
Hotell Radisson Blu har 369 rum, 12 våningar, hiss samt restauranger med utsökt och varierad meny, kaféer, barer, pubar och en nattklubb vid namn Baila. Närheten till köpcentret Galaxy med många butiker erbjuder bra shopping. Radisson Blu håller en hög internationell standard.
Om Du bokar hotell Radisson Blu med MediProffs kan vi erbjuda ett bra pris på både Hotellboende och Rehabilitering. Vänligen kontakta oss för mer information.

      

 

Hotell Novotel **** är ett nytt och charmigt hotell med 116 rum, 4 våningar, hiss, restaurang The Garden Brasserie och inomhuspool & bastu. Hotellgäster kan välja att äta i baren, restaurangen eller under sommartid på den trivsamma uteterrassen. Om Du föredrar ett mindre hotell till ett lite lägre pris är hotell Novotel ett bra alternativ för Dig !

Kontakta MediProffs för mer information.
MediProffs tel +46 40 6928480 eller +48 603 051 255

mediproffs